29-08-07

kuitpijn

Grumbel, grumbel, grumbel .... kuitpijn .... grumbel Schreeuwen Schreeuwen. Gisteren heb ik niet gelopen, het was mijn rustdag en ook mijn kuit deed dus pijn. Gisteren dacht ik dat het misschien aan mijn loopschoenen lag omdat ik toch al enkele maanden met asics loop. Dus ben ik om nieuwe loopschoenen geweest en ik heb voor Saucony gekozen omdat die toch iets zwaarder zijn en dus volgens mij ook wel iets langer meegaan.

Vandaag na het werk dus naar de gezamenlijk woensdag training geweest. Bij de opwarming (7x500 m) voelde ik de ganse tijd mijn kuit, traag lopen ging net... Dus na de verplichte turnoefeningen besloot ik om geen interval mee te doen (daar gaat mijn belofte om wekelijks op woensdag interval te trainen Obepaald). Wel heb ik traagjes nog 10 ronden van 500 meter gelopen. De kuitpijn verbeterde nu zelfs. In totaal dus 8,5 km gelopen. Na het lopen voelde ik terug meer pijn in de kuit ... GRUMBEL. Ik zal de komende twee dage niet lopen en hopen dat het zaterdag op de piste beter is!!

20:23 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Verzorg u maar Hallo,

Meid verzorg je maar goed, ijs leggen enzo. Heb ook last van mijn voetblessure ze. We gaan ons aan elkaar moeten optrekken zaterdag hehe!
Groetjes

Gepost door: Lies | 30-08-07

Niet verstandig om op de piste te lopen He, Sandra ik lees dat je weer geblesseerd bent.
Mag ik je aanraden indien het niet over is tegen zaterdagmorgen om niet op de piste te lopen.
De piste is niet idiaal om met een blessure te lopen, wegens de te lichte schokdemping in de spike's. Als je de halve marathon niet in gevaar wilt brengen zou ik je dit zeker afraden. Jij moet het toch zo wie zo van de lange afstand hebben.
Groeten Sammy

Gepost door: Sammy | 30-08-07

De commentaren zijn gesloten.