24-11-07

Orroir - jogging du mont de l'enclus: 10,3 km

Vandaag richting Kluisbergen getrokken: mijnen wederhelft met zijnen mountainbike en ik met mijn loopschoentjes. Het werd de jogging du mont de l'enclus te Orroir van het acrho criterium. Op de website van acrho werden het profiel van de hoogtemeters weergegeven. Het beloofde een pittig parcours te worden. Zie hieronder.

enclus

Verschillende deelnemers die ook de vorige jaren meededen, verwittigden dat het niet te onderschatten was en dat er heel wat de laatste 50 meter van de kluisberg dienen te voet te gaan, zeker als je te vlug start.... Dus nam ik me voor om zeker niet te rap van start te gaan. Zowiezo ben ik al geen rapper starter ;). Om 15:00 u gingen we van start. Ik startte op het gemak, in zat tot in km 2 in achtste vrouwelijke positie. Ik haalde mensen in maar werd ook ingehaald zeker in het steilere gedeelte van de kluisberg. Klimmen is dus echt mijn ding niet! Daartegenover naar beneden gaan dat doe ik veel liever, grote stappen en je laten gaan, dat gaat veel vlotter :). Dan kwam ik er ook tegen die tevoet de laatste meters van de kluisberg opgingen. Ik liep nog, net iets vlugger dan wandelen.... :). Rond kilometer acht haalde ik vrouw nummer 4 (Lore Coulon) in, die me dan in de volgende helling terug inhaalde en dan was het nog 1,5 km. Toen ben ik voluit gegaan. Ik kwam dus aan als vierde vrouw in een tijd van 0:46:37 (112e/437 deelnemers). Hiermee was ik wel eerste vrouw in mijn categorie (tussen 35 jaar en 44 jaar).

Uitslagen: Eerste vrouw was: Andre Gaelle (0:41:20), tweede: Helin Ophelie (0:42:52), derde: Vermeulen Annie (0:44:21). Bij de mannen won Vermeersch Tom (0:35:03), tweede Duvivier Dany (0:37:02) en derde Grulos Nico (0:37:05). Volledige uitslag op www. acrho.be.

21:03 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Sterk Echt sterk. We gaan ne keer samen ne wedstrijd moeten lopen, volgens mij zou het ofwel erom spannen ofwel ben je rapper.

Gepost door: Fré | 26-11-07

Fre,
voorstel: kerstcorrida te Deerlijk: 15 km op 23 december?

Gepost door: sandra | 26-11-07

grote proficiat terug een mooie prestatie, wat zag het er zwaar uit, nogmaals een grote proficiat

Gepost door: anja | 27-11-07

De commentaren zijn gesloten.