10-02-08

Veldcross Dadizele

Deze morgen: het debuut van Wouter in de Gavers: twee volle ronden (en trots dat ik ben Tong uitstekend).  Ook voor mij was dit voldoende (ca. 9,5 km) want in de namiddag veldcross te Dadizele.

Zonder veel verwachtingen ging ik naar Dadizele. Mijn auto geparkeerd en sporttas uitgehaald en dan in al mijn handigheid de koffer tegen mijnen hoofd maar vooral tegen mijnen bril .... gevolg: bril stond scheef. Heel vervelend en kwerd er wat dizzy van Huilen. Enfin, naar het park gewandeld en daar kwam ik onmiddellijk Gwendoline en Karim tegen. En mijnen bril kwam al gauw ter sprake en Karim herstelde in een mum van tijd mijnen bril. Ik was blij, enorm blij en ben dan ook heel dankbaar. (Gwendoline, awel, gij treft het toch wel hé met zo'n handig ventje!!). Lachend Zo zag ik de zon dus weer helder.

De parkloop met zijn helling lag er niet te modderig bij. Er was ambiance door een orkestje, het weer was zalig.... Kortom ik was blij dat ik buiten was en erbij kon zijn. Er waren veel clubleden aanwezig. En zo had ik geen tijd gevonden om op te warmen: ook omdat ik toch wat pijn voelde onderkant scheenbeen (tegen de voet); dat heb ik nog al gevoeld en gaat meestal over na een dagje niet lopen. Maart ik was toch niet van plan om me te forceren en om 15u20 startten we. Na ongeveer 300 meter liep ik op 15de  plaats. Dan helling op en een toer van ca. 300 meter gevolgd opnieuw de helling en een ronde van 1000 meter. Langzaam haalde ik personen in en voor ik het zelf goed besefte liep ik op de 2de plaats. En dan was het de aankomst: de laatste rechte lijn was dus een spurt en daar verloor ik. Ik werd derde. Heel content ermee: vooraf had ik dat niet durven hopen.....

20:12 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

amaai ze , je wr beter en beter !!!!
een dikke proficiat !!!!!

hans en heidi

Gepost door: Hans en Heidi | 11-02-08

Mooi !!!! 'T is graag gedaan voor jou. Ik moet wel zeggen dat je zéér goed gelopen hebt tijdens de cross !!! Keep up the good work !!
Greetzzz Gwen & Karim.

Gepost door: Gwen | 11-02-08

chique amai sterk gelopen en zovele kilometers dat je loopt chapeau ze meid!

Groetjes tot ....?

Gepost door: Lies | 11-02-08

De commentaren zijn gesloten.