02-03-08

10 miles Oostende-Brugge

Mijn weekje skiverlof zit erop: het scheenbeen heb ik tijdens het skiën niet gevoeld. Eén keer s'avonds bij het zwemmen voelde ik wat: allez zwemmen is een groot woord: 4 lengtes van 25 m schoolslag (iets dat daar toch zou moeten op trekken) en ik was bekaf. Ja, ik zwem met mijn brilleke op omdat ik anders geen steek zie en dat is toch niet zo comfortabel..... Enfin, voor iemand die maar en brevetje heeft van 25 meter heb ik toch mijn best gedaan :). Nadien voelde ik dus wel wat onderaan scheenbeen juist boven mijn voet.

Ik had me dus een tijd terug ingeschreven voor de 10 miles Oostende-Brugge en ik wou terug eens proberen (aangezien ik in 3 weken tijd slechts 10 km gelopen heb). Ik had afgesproken om samen met twee clubgenootjes op het gemak te lopen. De wind was ons gunstig gezind: de ganse tijd met de wind mee. Ik voelde geen pijn en vanaf km 11 ben ik wat vlugger gaan lopen: zo kwam ik aan in 1u23'40", mijn clubgenote Katrien in een tijd van 1u26'35" en Hilde in een tijd van 1u 26'50".

Hopelijk kan ik vanaf nu er weer invliegen :).

15:40 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Keihard !!! Verdikke zeg , ge zijt nie te doene gij !!! Een harde tante met een stalen karakter ! Daar kunnen veel mensen naar opkijken .
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 02-03-08

Amai Amai, dat ga goed zeg, terug van kwetsuur en onmiddellijk zo goed, een dikke proficiaat

Gepost door: anja | 03-03-08

De commentaren zijn gesloten.