30-03-08

Brigandsloop 12,8 km

Gisterenmorgen, smorgens had ik een mountainbiketochtje gepland samen met Wouter. We reden richting Deerlijk en vandaaruit zouden we de uitgestippelde tocht van 22 km rijden. Reeds vanaf het begin voelde ik me niet rijvast en in Deerlijk aangekomen stopten we even om naar het bord met de uitgestippelde routes te kijken en ik voelde me niet goed: wat draaiierig. We begonnen aan de route en na de eerste slijkstrook was het voor mij duidelijk: vandaag was een offday. Toch nog even doorgereden maar dan toch wijselijk besloten om terug huiswaarts te keren. In totaal 20 km gefietst.

Brigand01Dat beloofde dus voor in de namiddag de Brigandsloop: 4 rondes. Ik wou samen met Wendy lopen. Om 15 uur startten we en ook Hans ging ons tweetal rondes vergezellen. Het was prachtig weer: zon en een graad of 12. Ook een schoon parcours, omgeving kasteel en dan langs het water. Ik heb ervan genoten. De laatste 50 meter hebben we (Wendy en mezelf) gesprint zij aan zij en zo net op het einde deed Wendy nog een extra sprintje, proficiat Wendy: het is je gegund Knipoog. Wacht maar tot ik groot ben Lachend(hihi).We kwamen aan na 1u en 6 minuten. Nadien nog een ronde uitgelopen op het gemak: dus in totaal toch 15 km.

s'Avonds met de collega's van Wouter's werk lekker gegeten en dan naar een discobowling geweest in Vilvoorde. Ik verwachtte me aan Abba enz. Amaai: was dat verschieten toen we aankwamen in die bowling: kegels belicht, van die blackligts (allez dat licht waar wit zo heel fel uitkomt), van die rook, laserstraallicht en muziek: beatmuziek. Maar goed: Wouter vond het wel eens plezant om zo de collega's eens buiten het werk te ontmoeten en ik sluit mij daarbij aan. Dus deze morgen (na amper 4,5 u slapen) opgestaan om toch een beetje te gaan lopen. In totaal 8,5 km.

09:34 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt voor de reactie Sandra je prestatie mag er ook zijn doe zo verder

Gepost door: Anita | 30-03-08

You're welcome.... 'T is graag gedaan het supporteren. Mooie loop en mooi om naar te kijken !!!
Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 30-03-08

De commentaren zijn gesloten.