26-04-08

Eurojogging Harelbeke

Deze middag met de fiets naar De Gavers gefietst: deze keer om een wedstrijd te lopen: de eurojogging. Na gisteren had ik de smaak wel te pakken en wou ik eerst de 4 km voluit te lopen en daarna 12 km samen met Hilde uitlopen. Zo gezegd zo gedaan dus. Alhoewel ik even vreesde want ik voelde wat pijn onderaan scheenbeen tegen de voet. Tijdens het opwarmen beterde dit en ik kreeg zowaar een beetje stress. En dan de start: zoals gewoonlijk een slechte start en dan nog direct een paar bochten: dit is niets voor mij. En dan kwamen er lange stukken en ik kwam in mijn ritme en begon aan een inhaalbeweging, tot op zo'n 50 meter van de eerste vrouw (meisje). En dan bleef ik hangen; ook niet zover voor mij zag ik clubgenoot Patrick lopen. De laatste 300 meter waren nog lastig. Ik hoorde mezelf ademen (en normaal gebeurt dat niet bij mij). En zo kwam ik als tweede vrouw aan in een tijd van 16 min 07sec op zo'n 50 meter van de eerste. Dat zou willen zeggen dat ik aan 14,9 km/uur gelopen heb.... maar ik denk eerder dat de afstand niet geheel klopt. Soit, toch heel content.

Daarna heb ik nog de 12 km meegelopen met Hilde. Bedoeling was te lopen aan een tempo zoals we op zondag in de Gavers lopen, dus rond de 11 km/uur. Drie ronden: in het begin wel wat moeite om in het ritme te komen. Ik had wat steken in de zij, maar gaandeweg ging het beter en moest ik af en toe teruggefloten worden. De warmte begon ook te spelen: de beentjes werden roder en roder :). Na 1u01min07 sec kwamen we aan: dus aan zo'n 11,7 km/uur.

En dan had ik nog chanche in de tombola nadien: één van de hoofdprijzen: een telefooncentrale van GTW ter waarde van 600 EUR.  Gisteren had ik ook al geluk in de tombola: 4 cinematicketten.

 

19:41 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Amai... Niet normaal met U. Proficiat met je prestaties !!!
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 26-04-08

Ja mooi zo Sssssst Sandra niets over zeggen dat de afstand niet klopte,het kan toch niet anders dat je sterk hebt gelopen,t'is toch een mooi parkoer daar te Harelbeke ik heb daar ook nog gelopen

Gepost door: Anita | 27-04-08

Heel knap gelopen, hoor. Ik denk dat je gisteren gewoon heel goed was want de afstand was correct. Warm was het wel.

Gepost door: Harmsie | 27-04-08

Geluksvogel JA je moet niet groot zijn hè Sandra om wat geluk te hebben in de loterij het zijn altijd dezelfden die een prijs winnen.Maar het is je gegund hoor.
En een knappe prestatie gisteren op de korte afstand.
Doe zo verder
Groeten
Yves

Gepost door: Yves | 27-04-08

De commentaren zijn gesloten.