18-05-08

Dwars door Waregem

Deze namiddag was er Dwars door Waregem: dichtbij huis dus en mijn wederhelft (Wouter) deed voor de eerste keer een wedstrijd mee: de 5 km. Hij had deze voormiddag wel al 45 km gefietst .... niet verstandig zei ik hem (maar ik moet niet natuurlijk niet spreken, ben geen haar beter.... :) ).

Het was ook zo dat onze voorzitter deze wedstrijd mee hielp organiseren en een oproep gedaan had om mee te helpen waar ik dus op ingegeaan ben: voorlopen bij de jeugdwedstrijden. We moesten dus voorlopen tot aan park baron Casier: bij de tweede jeugdreeks voelde ik mijn kuit terug opspelen en ik wou nog samen opwarmen met Wouter maar dat zat er helaas niet meer in.

Dan was het de 5 km: heel wat blauw vooraan: de club VACBL dus was goed vertegenwoordigd en streden mee voor de eerste plaats. Zo ook "haas" Mayko, die tweede werd en Frederiek De Backer werd derde. En een vijftal minuten later arriveerde Wouter (rond de 22 à 23 minuten): uitgeput (en nu uitgeteld in de zetel :) ). Hij had het toch wel lastig gehad.... maar was content en zodus ikke ook content dan hé.

 

18:46 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Samen uit.... .... samen thuis !!!! Na een moedige wedstrijd en grote steun van de vrouw des huizes toch een knappe prestatie.
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 18-05-08

De commentaren zijn gesloten.