01-06-08

La foulée Avinoise (Anvaing)

Mijnen laptop is nog steeds niet in orde: het is vermoedelijk de voeding aangezien ik hem recent iets te hardhandig laten vallen heb op de grond (Onschuldig). Maar Wouter heeft ervoor gezorgd dat zijnen pc weer gebruiksklaar is (doch zeer traag en oud :)).

Gisteren heb ik meegedaan aan een wedstrijd in het ACRHO te Anvain. Aan de inschrijving ons beste frans bovengehaald ... en dan opgewarmd. Het parcours zelf was 9,86 km en toch wel heuvelachtig (zeker als je gewend bent van naast de Leie te lopen). Hieronder het profiel:

 anvaing

Voor de start wat opgewarmd en had toch wel een beetje stress... Aan de start zelf, geen gedrum: ik had zowaar ruimte en ik stond toch redelijk vooraan. Normaal gezien word ik (gezien mijn grootte) gauw verdrukt... De start zelf ook geen gedrum waargeworden en op het gemak (zeker omdat ik wist dat er nog een paar hellingen gingen komen). Na enkele honderden meters kwam ik toch in mijn tempo en begin ik in te halen. Na ongeveer 2 kilometer was er dan een klim gevolgd door een lange afdaling. Bij deze afdaling haalde ik heel wat lopers in. Rond km 4,5 stond Els te supporteren (waarvoor dank) en zei dat ik tweede dame liep. Rond de 6 km kreeg ik even wat moeilijker daarna ging het terug beter. Ik eindigde als tweede vrouw  (96e/429 deelnemers) in een tijd van 0:43:25 (niet echt een goede tijd) en was eerste in mijn categorie (tussen 35 en 44 jarigen).

Resultaten andere VACBL'ers:

Mayko Viaene werd schitterend 9 e (0:36:34), Kurt De Frene 48 e (0:39:38) en Wendy Viaene 258e (0:50:38).

 

 

17:41 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hey ook sterk gelopen Wel Sandra op zo'n parkoer heb je dat zeer goed gedaan wé.en dan nog een podium plaats proficiat,dat smaakt naar meer

Gepost door: Anita | 01-06-08

goed zo wat goed zeg, een podium plaats op zo een zwaar parkoer en nog zo een mooie tijd, zo zeggen doe zo voort en er zullen zeker nog veel podium plaatsen vallen

Gepost door: anja | 02-06-08

De commentaren zijn gesloten.