21-06-08

Straftraining: wedstrijd in Kluisbergen (Zulzeke)

Vandaag, nog altijd niet welgezind over mijn prestatie van gisteren, besliste ik dan ook om naar Kluisbergen (Zulzeke) te trekken om een wedstrijd te lopen: 10 km (als straftraining). Daar aangekomen was ik veel te vroeg, zoals gewoonlijk het geval is bij mij. Ik zag ook enkele gavertrimmers en de vraag kwam waarom ik ook niet de 5 km zou lopen. Tjah, ik was daar dan toch zodus hupla ... om 15u15 de start van de 5 km. De eerste 2,5 km was bergaf: ook een deel onverharde paadjes, een trapke. De paadjes lagen ook zeer oneffen: het was dus goed uitkijken om je voeten niet om te slaan. Daarna was het stijgen tot aan de finish. Ik kwam aan als eerste vrouw in een tijd van 19'22" (op mijn uurwerk was het wel een andere tijd: maar ik zal wel weer niet goed gekeken hebben). De afstand was ook geen 5 km maar 4,22 km. Na een rustpauze van ca. 20 minuten kon ik terug vertrekken voor de toer van de 10 km. Deze toer ging ik zeker op het gemak doen: de hellingen op zich zijn straf genoeg :). Steven van de gavertrimmers wilde mij wel gezelschap houden tot halfweg. Dezelfde daling in het begin en daarna stijgen, even dalen maar ik had toch de indruk dat het voornamelijk stijgen was. Ook een gedeelte door het bos waarbij er toch wel wat modder te bespeuren was. Ik had een goede gangmaker (dank uw wel Steven). Intussen was ik opgeschoven naar plaats 3 bij de vrouwen. In het tweede gedeelte haalde ik toch nog een aantal lopers in. Op het einde dezelfde helling als bij de 5 km. Dus wist ik wat er nog kwam. Uiteindelijk kwam ik aan als tweede vrouw in een tijd van 57'03" en de afstand was 10,78 km. Als staftraining kan dat vandaag wel tellen.... :).

En als prijs ontving iedereen een fles Leffe bruin of Leffe Blond of Afligem. Ik had instructies gekregen van Wouter om 2x Leffe Blond te nemen. Bij de tombola had ik ook twee keer prijs (als je 2 keer loopt, heb je dus ook 2 kans): je mocht kiezen wat je wilde: zo heb ik dus nu enkele colaglaasjes en nog een extra fles: Afligem. Van Wouter mag ik volgende jaar weer daar lopen. Joehoe.

19:37 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Als dat geen straftraining was,en waarvoor, je wedstrijd van gisteren was toch zeker niet slecht het gevoel was misschien minder maar je haalde wel nog een goed gemiddelde.Dus niet piekeren alles zit goed

Gepost door: Anita | 21-06-08

Knap gedaan Je tijd op de 4,22km was wel degelijk 19'22", want bij iedereen klopt hun tijd, dus bij jou zal dit ook wel het geval zijn.
Knap hoe je nog je tweede wedstrijd hebt ingedeeld, want je tijd op een dergelijk lastig parcours, en dit als 3de wedstrijd in minder dan 24 uur, is ronduit schitterend

Gepost door: Steven Gavertrimmer | 21-06-08

Wouter sante he het zal wel niet smaken leffe in colaglazen.Sandra n dikke proficiat maar pas wel op ..... NIET TE VEEL HOOI OP UW VORK NEMEN!!!!!!!

Gepost door: kurt | 22-06-08

Steven liep ook beide wedstrijden en werd 2° op de 4,22 km.
Straffe gasten die zulke wedstrijden lopen.
Chapeau!

Gepost door: betty spencer | 22-06-08

De commentaren zijn gesloten.