06-07-08

10 mijl Brugge

Vandaag samen met Hilde de 10 mijl guldensporen te Brugge gelopen.

Om 13 u zijn we dan vertrokken omdat we vreesden moeilijk parking te vinden. We besloten om te kijken op de parking van het station ... eventjes rondgereden en joehoe er reed er ééntje weg dus hupla we waren geparkeerd. Dan te voet naar de markt, we passeerden een rommelmarkt maar we hadden geen tijd om rond te neuzen. Rond 14 u waren we op de markt: nadat we de startlijn zagen, ginen we ook de eindstreep gaan bekijken op de burg. Op de tribune aldaar zagen we een bordje massage en.... ja hoor binnen de vijf minuten lagen we daar op de massagetafel. er werd olie op de beentjes gesmeerd en direct kwam er ook de opmerking dat ik doorgezakte voeten heb (tjah, er zijn dus kosten aan mij, wat nieuws :))). De spieren aan scheenbeen en de kuiten zaten vast, zei hij en hij zou dat losmaken. Zo'n twintig minuten later was de klus geklaard. Met blinkende beentjes gingen we dan naar de start: nog een kwartiertje voor er zou gestart worden. Er stond al heel wat volk aan de start, we stapten over een nadar (euh gelukkig kreeg ik hulp van omstaanders).

Om 15u was er dan de start: het eerste stuk over kasseistenen en zo richting het water. We volgende het water tot in Oostkamp en dan terug richting Brugge. Ik had beloofd om bij Hilde te blijven en dat deed ik dus ook. Zo nu en dan moest ik wat ingetoomd worden. We kwamen aan in een tijd van 1u26'. Hilde was content en dus ik ook.

 

 

 

21:54 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Mo gow.... .... oe ist da meugelijk !!! Kwas daar wok. We gingen gaan kijken en Karim zei als we daar toch zijn doe een rustige duurloop; Mo vent toch... jammer dat ik je heb gemist !!!! Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 06-07-08

mooie tijd je hebt dat weer mooi voor elkaar gebracht. Proficiat!

Gepost door: Geert | 07-07-08

Na het intomen toch nog een mooie tijd gelopen, proficiat...

Gepost door: Stofke | 07-07-08

Alé !!! dat is nu jammer dat we mekaar niet eens in het "echt" gezien hebben !! voor een volgende keer ? dikke proficiat aan jou en Hilde !

Gepost door: Katrien | 07-07-08

De commentaren zijn gesloten.