21-07-08

Dender- en Scheldejogging Dendermonde - 12 km

Deze morgen beloofde het een mooie dag te worden: de zon scheen :) en ik had er wel zin in vandaag om te lopen in Dendermonde. Na het middageten vertrokken (nog steeds zon :)) .... ik was nog maar net over de grens met Oost-Vlaanderen en het begon te regen en sombere bewolking. In Dendermonde aangekomen was het opgehouden met regenen en iets later werd ik door Geert (http://mijnmarathondroom.skynetblogs.be) verwelkomt. Na een aangename babbel verkenden we samen de eerste heuvel en werden ook de 'rappere' dames getoond. Ongeveer kwart na drie startten we: het was een gezamenlijke start zowel voor 4, 8 en 12 km.  En ook de regen was er weer :). Er was veel meer volk dan toen ik twee jaar terug deelnam. Ik ging dus voor 3 ronden of 12 km. De benen voelden redelijk goed. De eerste ronde haalde ik heel wat deelnemers in en bij de eerste doortocht bleek dat ik eerste vrouw was. Ik had de indruk dat ik een goed tempo liep. Ik kon dit tempo volhouden en zo kwam ik ook als eerste vrouw aan in een tijd van 50'17" (14,2 km/uur). Ik vond het een mooi parcours: lange rechte stukken, weinig draaien en keren: dat is wat ik graag heb, zo kan je je tempo blijven lopen. En dat in een natuuromgeving. Schoon!!  Ik ben dan nog tegengelopen naar Geert en de laatste km meegelopen. Hij wou graag een tijd beneden de 1u10' en dat heeft hij ruimschoots gehaald: nl. 1u06'! Goed zo!! Voor mij een geslaagde namiddag: enkele bloggers leren kennen (Geert, opstalse loper en ook http://hvdb.skynetblogs.be) en een boeketje bloemen mee naar huis :). Bij het terugrijden kwam de zon weer te voorschijn zodra ik de grens met West-Vlaanderen passeerde :)

Merci Geert voor de ontvangst en tot een volgende keer!!

19:55 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met uw overwinning Tijdens de eerste ronde kon ik nog op zo'n 20m afstand volgen, maar eens van de dijk af vloog je er vandoor als een raket. Straf gelopen jong & doe zo voort. Tot de volgende keer

Gepost door: Michael | 21-07-08

Proficiat met je prachtige overwinning. Ik kon je zelfs in de start al niet volgen.

Gepost door: Herman | 21-07-08

Proficiat Met je overwinning!!
Knap gelopen, amaai

Gepost door: Wendy | 21-07-08

Proficiat.... met je eerste plaats. We zijn pas terug van vakantie dus moest jij de westvlaamse bloggers vertegenwoordigen en dan nog op zo een manier. Nog eens proficiat.

Gepost door: betty spencer | 21-07-08

Chapeau.... ... goe gelopen meiske !!!
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 22-07-08

Thanks bedankt voor je komst naar onze jogging!
vree schone foto's + uitslagen te zien op onze website (www.acdenderland.be)
tot de volgende keer hé, en nog is dank voor diene laatste kilometer, hierdoor toch een PR voor mij.

Gepost door: Geert | 22-07-08

Beste volbloed uit het "blogstal" Dikke proficiat !! ik kan dar alleen van dromen :-)) zo' knappe tijd !!

Gepost door: Katrien | 22-07-08

Een dikke proficiat Het moest er toch eens van komen die eerste plaats en dan op zo'n afstand, zeer knap van u, en de tijd mag er ook zijn,je bent wel goed op dreef Sandra

Gepost door: Anita | 22-07-08

Proficiat met een heel mooie tijd...

Gepost door: Stofke | 22-07-08

B, R, A, V, O, Bravo Dikke proficiat, heb wat in de archieven gelezen en zie dat je de form te pakken hebt, en volop geniet. Nu voorzichtig verder trainen, en dat PR op de halve eens scherper stellen?
Zelf hadden we met een groepje JCA'ers (Aalter) ook deze "verre" uitstap gemaakt. Zie dat jij zelfs nog van iets verder kwam.

Gepost door: cremke | 23-07-08

De commentaren zijn gesloten.