25-07-08

10 mijl in De Haan

Vandaag had ik het weer goed gepland hoor: in de namiddag had ik werbezoek geregeld in Ichtegem en dat moet natuurlijk lukken dat dit reeds dichtbij de zee ligt :). Dus ben ik naar De Haan - Wenduine gereden voor de 10 mijl. Ik kwam daar nog enkelen clubgenoten tegen: Hans De Tavernier en Heidi, Filip Vanwynsberge en Veerle Debaets, Bert Deschodt en Charline Vanneste. Voor de start heb ik toch wel koud gehad: veel wind en de zon was verdwenen. Om acht uur werd er dan gestart in Wenduine. De start was gezamenlijk voor de 10 en 6 mijl. Bedoeling was om mij niet te forceren. Ik ben traag gestart en heb zo ongeveer een kilometer traag gelopen. Daarna heb ik dan toch mijnen turbo in gang gestoken en begonnen met een inhaalrace. Het eerste stuk richting De Haan was tegenwind, nadien werd er terug naar Wenduine gelopen: grotendeels via een bos. De paadjes in het bos waren wel verhard maar echt plat was dat toch niet hoor. Bij de hellingen voelde ik toch nog wat mijn lies. Bijna op het einde van het bos was er dan de splitsing voor de 6 mijl. Uit het bos gekomen was de wind weer goed voelbaar: eerst met wind maar het laatste stuk naar Wenduine serieus wind tegen. Ik heb een constant tempo gelopen en was zeker nog niet ten einde. Ik had het gevoel dat ik dit tempo nog een serieus eind kon volhouden. Mooie koers, mooie omgeving, goede embiance, kortom: plezant!! O ja, mijn tijd was: 1u08'04" :).

23:16 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

'k ga mij niet forceren hoor, toch maar een tijd van 1u08, ge kunt er maar van dromen hé, puik werk hoor...

Gepost door: Stofke | 26-07-08

traag?? Ongeveer 1 Km traag, en dan vlammen zeker. Je loop weer 5 Km voor me uit....Knappe tijd!

Gepost door: Geert | 26-07-08

zotte trien ajaa mijn tijd 1u8min , ja mocht dat niet vergeten zenne grappige meid !! Proficiat !! en eeeuuuh als we samen een tourke doen laat dien turbo maar af hoor anders ben ik stokkedood :-))

Gepost door: Katrien | 26-07-08

amaai die turbo,dat moet iets zijn Ik zie aan je tijd dat jij inderdaad een stevige turbo hebt, mag ik die eens lenen in Eindhoven?
sportieve groet
Patrick

Gepost door: patrick aerts | 26-07-08

Turbo Sandra Ja Sandra toch weer een mooie wedstrijd dat je hebt gelopen,doe zo verder.

Gepost door: Anita | 29-07-08

De commentaren zijn gesloten.