19-09-08

vakantie

Het was wat stil op de blog: ik was op vakantie in de Ardeche: van maandag 8 september tot en met vandaag 19 september. Veels te kort eigenlijk :).

Ik had het schema van Mario afgedrukt maar éénmaal ginder aangekomen was het al direct duidelijk dat dat niet ging....bergop, bergaf,... Dus heb ik duurloopkes gedaan en enorm van genoten: zelfs een paar keer een twintiger gelopen. Tot eergisteren ging alles goed: dan ben ik gevallen tijdens een wandeling.... het ventje dacht dat ik helemaal geschaafd ging zijn in het aangezicht (want ik gewoon voorover gevallen) maar niets was minder waar: enkel mijn knie en pink waren wat geschaafd. En dus mijn weg verdergezet, tegen de avond deed ik plots een beweging naar links en lap ik voelde een steek borststreek. Pijnlijk bij het ademhalen en bij bepaalde bewegingen. En dat is dus alleen maar verergerd... morgenvroeg naar de dokter :(.

Maar voor de rest een schitterende vakantie gehad: veel gelopen, veel gewandeld en lekker gegeten :). Op naar de volgende vakantie!

20:42 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Gekneusde rib of een koude op de longen, hopelijk het tweede, alvast succes bij den dokteur...

Gepost door: Stofke | 19-09-08

pretiige vakantie dan toch gehad die pakken ze niet meer af,spijtig van die pijn,nu mag je bij de ziekenboeg,ik heb op 20 blogs,minstens 10 zieke mensen en 5 die vochten met hun achieltje tegengekomen,een echt knekelhuis,de beste maand van het jaar is't zeker niet!

Gepost door: patrick aerts | 20-09-08

De commentaren zijn gesloten.