25-01-09

Run for Leffe loop - Markegem

Met een gans pak webloglopers was er afgesproken om de leffeloop in Markegem te lopen. Per ronde van 1,5 km kreeg men een lintje dat je dan kon inruilen voor een leffe. Maximaal 10 lintjes konden ingewisseld worden. Vooraleer ik vertrok werd ik door mijn man aangespoord om toch 10 rondekes te lopen. En uiteraard luister ik altijd naar mijn man :).

Zoals gewoonlijk was ik tijdig aanwezig. Lang bleef ik niet alleen, spoedig zag ik Herman + Martine en Nico. En dan stroomde het volk toe en ook de andere bloggers (o.a. Bart, Anita, Katrien R., Chris, Vincent, Fré, Katrien H., de spencers, Veerle T., Koen, Hans, Nathalie, Harmsie, Lies, ....). Ook Peter D. was er: hij kwam speciaal voor ons allen supporteren :).

Algauw vormden zich groepjes waarbij ieder een beetje zijn eigen tempo liep. Ik was blij dat ik samen met Anita mocht lopen, merci hiervoor. Er was veel volk onderweg, maar wel heel aangenaam lopen. Vooraf dacht ik: 10 rondes dat zal mij gauw vervelen maar niets van dat. Ik heb er echt van genoten, zo erg dat ik er nog één extra rondeke bijgelopen heb. De knie die mij deze morgen ambeteerde, heeft zich deze namiddag goed gedragen.

Hieronder wat foto's:

IMGP6029

IMGP6059IMGP6058

21:25 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

11-01-09

Geen nieuwjaarscorrida Lombardsijde

Normaal was ik van plan om gisteren in Lombardsijde te lopen ... maar het heeft niet mogen zijn.

Ten eerste eind vorig jaar een weekske antibiotica moeten slikken met ook een loopstop tot gevolg. En daarbovenop begin deze week gevallen met mijn fiets: maandagmorgen lag er mooi laagje sneeuw op het wegdek en ik genoot ten volle van mijn ochtendritje naar het station. Helaas ben ik niet het grootste evenwichtstalent en ben ik naast de baan geraakt met de fiest en 'kletse' pal op mijn linkerknie gevallen. Het eerste moment vloeken, het tweede moment rechtstaan en dan al wandelend met voorzichtige stapjes tot aan het station geraakt. Op het werk aangekomen, merkte ik dat er ook een gaatje in mijn broek zat en inspecteerde ik mijn knie: rood en gezwollen. Op dinsdagavond een poging ondernomen om te lopen en dat heb ik nadien wel mogen bekopen. Op donderdag naar de dokter geweest: intussen was mijn knie mooi paars en de zwelling was wel al beter maar fietsen is voor mij heel pijnlijk. Loopverbod van de dokter gekregen (iets van gekneusde knie en geïrriteerde slijmbeurzen).

Maar deze morgen ben ik wel gaan lopen, zzzzzzzaaaaalig maar fietsen is veel pijnlijker (volledig plooien is het pijnlijkst).

Vanaf nu kan het alleen maar beteren :p hoop ik!

13:59 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |