08-02-09

31e parkloop Dadizele

Deze namiddag naar Dadizele getrokken. Deze voormiddag had ik nog een 10 km gelopen in De Gavers. En voor de wedstrijd had ik gezegd dat ik het als training wilde opvatten. Maar naarmate de start naderde, begon het toch wat te kriebelen....

Om 15u20 was het dan zover, na één minuut stilte voor Regina Devolder, lid van VAD, sportiva 2 die gisteren begraven is. Dit jaar was het een ander parcours, de start bleef hetzelfde: korte start met onmiddelijk een bocht naar rechts. Zoals ik al vreesde, startte ik dus weer enorm slecht. Na de bocht kon ik dan ook mijn tempo niet lopen aangezien ik niet voorbijkon steken. Ik kreeg er wel zin in en wou toch mijn beste beentje voorzetten. Ik vloekte nen keer omdat ik niet kon passeren en dan was er een het stuk naar het bergje waar het breed genoeg was en daar haalde ik nog een aantal dames in. Ik werd vervolgens ingehaald door Sandrine Bodelot, die ik nog kende van de kerstcorrida Langemark en Deerlijk. Zij liep zo van mij weg. De laatste ronde haalde ik wel nog Christa Noyez in en hield stand op een vijfde plaats en vierde in mijn categorie. In totaal was het ca. 1700 meter, wat voor mij toch ietwat aan de korte kant is. Nadien nog de volkscross gelopen samen met Herman.

Herman moest dan nog zijn wedstrijd lopen: een stuk meer kilometers dan ikzelf en het parcours was toch wat op en neer. Aan de aankomst zag Herman er beetjes wittekes uit maar hij was tevreden met zijn wedstrijd.

Op naar volgende week in Beveren-Leie, waar ik zal deelnemen aan de bedrijvencross, volkscross en dan nog mijn categorie sportiva's.

IMGP5239

P1030674     P1030675

19:35 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Régina... ... ik ben er niet goed van... Het was mijn moeders concurrente en vriendin in de loopwedstrijden. ik wist dat zij en haar man erg ziek waren.... maar dood ??? Ik heb er geen woorden voor.
Je hebt een goede wedstrijd neergezet meiske !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 08-02-09

Mooie wedstruijd hoor Sandra...en dat na al die kilometerkes van de voorbije dagen. Chapeau.

Gepost door: natalie | 08-02-09

Weeral sterk gelopen, Sandra! Zie ik daar op de foto niet Nathalie Debersaques. Amaai, en die liep al zo sterk deze morgen in Tiegem-Harelbeke....

Gepost door: Spencerwoman | 08-02-09

Toch knap Sandra,

Van harte proficiat hoor! Echt waar! Knap gelopen en dit wetende dat je deze morgen ook al kilometers in de benen had! Echt waar super!

Gepost door: Lies | 08-02-09

goed zeg echt een hele goed wedstrijd, proficiat en bedankt voor de leuke babbel voor de start, dat doe deugt, zo zeggen tot zondag dan

Gepost door: anja | 09-02-09

Super !! Het crossseizoen is nog maar pas begonnen en je hebt alweer een prachtige wedstrijd gelopen,en niet te vergeten heb je er al vele kilometers afgemaald.Super gedaan Sandra.

Gepost door: anita | 09-02-09

Sterk Sandra Ik bent zeker goed op dreef Sandra ondanks een cm kleiner te zijn dan vorig jaar.

Gepost door: Bart | 09-02-09

sprintje proficiat met uw sprintje. als je gewend bent lange wedstrijden te lopen...
zag het van regina in de weekbode, was er wel van verschoten. je ziet, niemand is er vrij van.

groetjes, patje

Gepost door: patricia | 09-02-09

Smal Het was na 50 m al over een smal padje waar je niet kon voorbij steken, en ondertussen waren de vogels spijtig genoeg gaan vliegen. Anders stond je zeker op het podium.

Gepost door: Herman | 09-02-09

Als het kriebelt ... moet je uit de startblokken schieten . Sneu dat je je start miste , vooral op zo' n korte afstand . En Sandrine is ook nog eens van Arras afgekomen ? Ze loop graag in Vlaanderen .

Gepost door: Kristien & ivan | 10-02-09

De commentaren zijn gesloten.