19-04-09

Pistemeeting VAD - 18/04 Roeselare

Ik had gisteren beloofd om te gaan supporteren tijdens de pistemeeting in Roeselare. Ik moest mij nog haasten om daar tegen 14 uur te zijn (uitgeslapen tot 10 uur - shame on me -  en daarna nog een rappe 10 km loopke in de Gavers). Daar aangekomen zag ik onmiddellijk enkele clubgenootjes. Ik was nog maar goed en wel daar of Mia stelde me de vraag of ik niet wilde meedoen aan de 4x400 m. Ze hadden nog een vrouw tekort.... tjah.... en wetende dat ik moeilijk neen kan zeggen en zeker niet als er te lopen valt ;). Dus zei ik ok: maar zou toch wel graag nen short (i.p.v. mijnen jeans) en loopschoentjes aanhebben. Toen bleek dat we nog iemand te kort hadden om een damesploeg te kunnen samenstellen. Lang twijfelen deden we niet: Mieke werd ingeschakeld (onder zachte dwang :)) en zeker nadat ze in haar reeks schitterend gewonnen had. Dus we hadden een ploeg: Mia Frère, Mieke Verbrugge, Audry Goesaert en ikzelf. Stijn (die voor de VACBL zich inzet voor alles wat met de pistemeetings te maken heeft) werd ingelicht om ons team in te schrijven. Ook bezorgde Stijn me zijn loopbroekske (nadat hijzelf niet meer kon deelnemen aan de loopnummers aangezien hij zich pijn deed tijdens het verspringen). Loopschoentjes kreeg ik van Mia. De volgorde van lopen werd gauw vastgelegd: als laatste zouden we de snelste dame zetten. Dat was Audry, die in haar reeks zeer goed gelopen heeft en echt mooi gewonnen heeft, een talentje!!! Om te starten hadden we ook een rappe nodig en dat werd Mia, die een enorme ervaring heeft. Tussenin was het Mieke en ik, die ongeveer eenzelfde snelheid hebben.

De estafette zelf. Er waren drie damesploegen en één gemengd team. Mia liep schitterend, bij de eerste wissel waren we tweede (na de dapaloploeg met een sterk lopende Ine Defeyter), mieke hield goed stand en kwam kort na de tweede ploeg door, daarna was het mijnen toer: ik hield stand en kwam iets dichter bij de tweede damesploeg. Als laatste was Audry aan de beurt en zijn haalde de tweede damesploeg in en zo eindigden we als tweede damesploeg. We hebben ons geamusseerd en is voor de groepsfeer wel tof. En wat heb ik geleerd? Awel 1) 400 meter is mijn ding niet, 2) is verdorie lastig en 3) de stokwissel is stresserend.

Hieronder: foto van mijnen start (toen kon ik nog lachen :-))

IMGP7544

 

 

 

 

Merci aan Martine voor de foto's en Herman voor het bijhouden van mijn kledij. Herman deed het ook schitterend: twee keer goud (zie zijn blog).

 

 

 

16:49 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

Leuk, proficiat met de zilveren medaille, zou ook niks voor mij zijn, ik vind 5km al te kort ;-).

Gepost door: Wendy | 19-04-09

Is inderdaad goe voor het groepsgevoel...en nog een knappe tweede plaats ook. Proficiat.

Gepost door: natalie | 19-04-09

Mooi resultaat zeg, proficiat...

Gepost door: Stofke | 19-04-09

lastig ! vorig jaar heb ik met een ploeg van het werk meegedaan aan een 400m aflossingsestafette in het Warandepark. We moesten met een ploeg zoveel mogelijk 400m-rondjes lopen. Ik heb toen 5 rondjes gelopen. Shit jong, nog nooit zo stijf geweest de volgende dagen dan toen. Fun was het wel ! Ik doe die korte afstandjes eigenlijk het liefst. Een knappe prestatie ! ;-)

Gepost door: Chris | 19-04-09

400m-rondjes in één uur welteverstaan...

Gepost door: Chris | 19-04-09

Kijk te ki ier !! onze wilde merrie heeft het weer gekunnen ...PROFICIAT !!

Gepost door: Katrien | 20-04-09

En estaffette zijn wij Belgen nog goed in, de start van een topcarriére?

Gepost door: cremke | 20-04-09

400m Is volgens mij de lastigste afstand die er is, da's 400m aan het tempo van de 100. Je hebt het alleszins schitterend gedaan, zeker als niet spurter.

Gepost door: Herman | 20-04-09

Eer aan wie de eer toekomt, zou ik zeggen! Wat jij al allemaal hebt gedaan, daar doe ik mijn hoed voor af! Merci dat je meegelopen hebt in de estafette want twas toch wel leuk gezien het feit je er ook niet op voorzien was! Ik vond jouw loopoutfit heel origineel hihi! Tot woensdag!

Gepost door: Audrey | 20-04-09

Toch gepast voor de lakosta ?!

Gepost door: Geert Ryckaert | 21-04-09

Knap Proficiat met jullie tweede plaats,400 m is zeker geen gemakkelijk loopnummer.

Gepost door: anita | 22-04-09

Invalbeurt .. knap afgemaakt . Kompleet blauwe uitrusting met lichtblauwe stok . Een lange sprint van 400 m is moordend voor de spiertjes , melkzuur de hoogte in ....voor een lange afstandloopster niet evident maar het team-building effect is natuurlijk de max .

Gepost door: Kristien en ivan | 22-04-09

proficiat Sandra,

Amai knap van u! Inderdaad als lange afstandloopster zoals jij is 400 m niet echt de afstand. Maar toch laat je u op geen enkele afstand kennen!

Groetjes
Lies

Gepost door: Lies | 22-04-09

Tof!
Proficiat met jullie zilveren medaille.
Jammer dat ik er niet meer kon bij zijn.
Groetjes en bedankt om te supporteren hé.
Layla

Gepost door: Layla | 25-04-09

Snorren... ... ik zie op de foto een héél gedreven Sandra !!!
Knap werk meiske !!!
Zumba girl Gwen.

Gepost door: Gwen | 26-04-09

je palmares begint er heel aardig uit te zien.
een ding ontbreek je nog.....die marathon.....en sinds gisteren kan ik het je wel bevestigen....'t is de moeite....Komaan, nu is het jou beurt!

Gepost door: Geert | 27-04-09

beter laat dan nooit kan me inbeelden dat het een rare ervaring moet zijn. maar toch mooi dat je wilde inspringen, mss een nieuwe uitdaging die piste?
groetjes, patje

Gepost door: patricia | 27-04-09

De commentaren zijn gesloten.