08-11-09

Feesteloop Avelgem 07/11/2009

Eerder deze week kreeg ik van Wendy de vraag of ik niet wou deelnemen aan een avondloop van 10 km in Avelgem. Ik had er iets van gehoord en werd vlug overhaald: feesten en lopen :))) .... Ik zou meelopen met Wendy want op zaterdag in de namiddag loop ik steeds in De Gavers. En om dan s'avonds een wedstrijd vol door te lopen, dat zou niet verstandig zijn ;).

Enfin, om zes uur vertrokken we richting Avelgem. Drie omleidingen verder en drie keer de weg vragend naar de sporthal, kwamen we rond 19u10' aan bij de inschrijvingstafel in de sporthal waar ook de kleedkamers zich bevonden. De moed was ons intussen wel al serieus gezonken.... en we hadden dan ook nog koud :). Zelf opteerde ik voor vier laagjes (lees: truien), een muts en handschoenen. De start was ongeveer 1 km van de kleedkamers, dus besloten we als opwarming daar naartoe te lopen. We hadden nog wat tijd om reeds een gedeelte van het parcours te verkennen. En we waren verrast: bijna onmiddellijk na de start kwam je in een donker straatje terecht zonder straatverlichting maar de organisatie had voor fakels gezorgd aan weerskanten van de baan: prachtig om te zien!!! Bij de verkenning waren we wat onzeker omdat je toch niet voldoende zag maar het baantje was perfect effen. Zo keerden we dan met een gerust hart naar de start om ons klaar te maken. Intussen hadden we ook Herman reeds gevonden :) en stelden hem aan om het tempo te registreren met zijn gps: Wendy wou 13 km/uur halen en wilde zeker niet te rap starten. Zo gezegd, zo gedaan: Herman deed zijn job perfect: in het begin temperde hij ons en de ganse eerste ronde (van vier ronden) bepaalde Herman het tempo. Aan het begin van de tweede liet Herman ons begaan, vanaf dan was het aan mijnen toer :). Wendy deed het prima, op het einde van de derde ronde kreeg ze het wat lastiger maar dat haalde ze in de tweede helft van de vierde ronde ruimschoots in :). We kwamen aan in een tijd van 46'30" na een spannende spurt ;) als vierde en vijfde vrouw.

Hieronder een aktiefoto (met dank aan Herman en Martine):

IMGP1782

18:48 Gepost door Wilma in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Wel speciaal zo'n wedstrijdje in het donker!

Gepost door: Wendy | 08-11-09

knap gedaan hoor Sandra...mooi werk heb je geleverd.

Gepost door: natalie | 08-11-09

Het zag er best gezellig uit daar en een knappe jogging gedaan.

Gepost door: Luc | 08-11-09

Winter Hoi sandra goe gelopen hè in Avelgem,Wat ga jij straks weer niet allemaal moeten aantrekken als het begint te vriezen deze winter.Allez Veel succes gewenst in Bellem woensdag.
Greetz Yves en Isabelle

Gepost door: Yves | 08-11-09

Mooi haaswerk Sandra

Gepost door: Stofke | 10-11-09

De commentaren zijn gesloten.