29-11-10

Resultaten

Vandaag 29/11/2010, deze morgen om 5u 20 opgestaan na een korte nacht (wel op tijd in beddeke maar een paar keer wakkergeworden en nen onaangename droom). Vandaag stond het volgende op de planning: de uitslag van de PET-scan en chemo (den derde) indien bloedcontrole ok was. Om 6u vertrokken we (wouter die na de doktersafspraak zou doorgaan naar zijn werk, mijn vader en uiteraard mezelf :)). Om zeven uur waren we terplaatse en we konden onmiddellijk in de wachtzaal plaatsnemen op de dienst zelf (de tussendeur was open). Om 8 uur begint het secretariaat te werken en wordt iedereen ingecheckt. Algauw werd ik geroepen voor de bloedafname en werd ook al het infuus gestoken. En dan was het wachten tot 9u30 op de dokter.

Bij het binnenkomen bij de dokter zei ze vandaag is een belangrijke dag en onmiddellijk zei ze de resultaten van de PET-scan: dat er niets meer zichtbaar was van de tumoren; op de PET scan is geen schilderij van kleuren meer te zien :). Joehoe, super nieuws dus. Maar ze zei er wel bij dat alle behandelingen gewoon verder gaan: dus na vandaag nog 3 chemo's met erna de beenmergtransplantatie (met de zevendaagse zware chemokuur). De dokter zei dat als ze meer dan 50% verbetering te zien krijgen op de PET-scan dat ze dan al content zijn, maar bij mij is er op de PET-scan niks meer te zien en dat is super!! Ook is er niet te zien in borstreek (dus geen NMR meer nodig).

Daarna naar de dagopname want ook de bloedcontrole was ok. Intussen is de prechemo aan het lopen en zal ik weldra de chemo krijgen (ik verwacht dat het tegen 18u afgelopen zal zijn).

Volgende afspraken: volgende week maandag 6/12/2010: tussentijdse bloedcontrole en 13/12/2010: vierde chemo na bloedcontrole.

En aja, na mijn broodjesmaaltijd (vier boterhammekes met luikse siroop en choco), natuuryohurt, speculooskoekje, soep had ik rond 14 u zin in een snoepken en bezorgde mijn vader mij een lekkere chocolademousse vanuit de cafetaria (en 't was de laatste die er stond). Mmmmm en 't heeft gesmaakt :).

Toedeloe!

15:43 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Goed nieuws op deze belangrijke dag dus!
Hou ons op de hoogte hé....

Gepost door: Spencerwoman | 29-11-10

Alle, allemaal goed nieuws vandaag ! Ben er echt blij om !! Laten we hopen dat je op dit positief elan verder kan gaan !!
Hip hip horrei !! Keep up That good spirit !!

Gepost door: Triene | 29-11-10

Beter nieuws kon je niet schrijven op je blog , ik ben super content voor jou en Wouter ,denk dat dit een mooi verjaardags geschenk is voor hem ,en nu verder duimen joedelaeeeeeeeeeeeeeeee xxx

Gepost door: Katrien | 29-11-10

Ge hebt die 50 % ruim gehaald ! 'k ben content voor u dat die beesten zo afzien ;-) !
Kruip sebiet maar onder een warm fleezeke en wens nen gelukkige verjaardag aan Wouter he !

Gepost door: jogginggirl veerle | 29-11-10

Dat is goed nieuws.

Gepost door: Luc | 29-11-10

ja inderdaad super goe nieuws !!!
ben echt content en Hans ook ze ....
en oeps kdacht uwe verjaardag ... wens proficiat aan Wouter hé
xx

Gepost door: Hans Detavernier | 29-11-10

Dat is echt wel prachtig nieuws en een mooi verjaardagscadeau. Houden zo :-)

Gepost door: Herman | 29-11-10

als dat geen goed nieuws is...nog een late proficiat met je verjaardag.

Gepost door: natalie | 30-11-10

De commentaren zijn gesloten.