03-01-11

2011 e.a.

Intussen is maandag = UZ Antwerpendag en dat is op deze eerste maandag van het nieuwe jaar 2011 niet anders. Vandaag stond er op de planning de tussentijdse bloedcontrole met nadien de bespreking ervan bij de dokter.

Tegen 8 uur waren we daar: inchecken en wachten tot je afgeroepen wordt. Intussen is het een routine geworden, alhoewel ik toch nooit de geduldigste mens zal worden... ;). Rond 8u15 werd mijn naam dan afgeroepen door de verpleegster die bloed prikt. Na het overmaken van de 'beste wensen' gaf ik duidelijk aan dat mijn rechterarm 'de chemo-arm' is voor volgende week, waardoor ze dus zou moeten zoeken of er links nog een goeie ader zit om te prikken. Ze bekeek mijn linkerarm en zei: je hebt toch wel wat blauwe plekken daar. Neen, ik word niet mishandeld ;p, de huisdokter heeft laatst (anderhalve week terug) op deze plaats bloed afgenomen en nu is er een mooie bloeduitstorting te zien. En toch werd in deze zone nu ook weer bloed geprikt, toch een venijnig prikje en nu nog pijnlijk.... Jah, mijn aders krijgen het zwaar te verduren. Nadien was het terug een uurtje wachten op de dokter voor de resultaten. Ze vroeg hoe de afgelopen week verlopen was: mentaal ok zei ik en ook de ongemakken vielen mee: terug chemische blaasontsteking maar minder dan vorige keer (veenbessensap gedronken deze keer), maaglast (voor het eerst maar enkel de 3 eerste avonden en met motilium onder controle), rugpijn (lichte rugpijn maar ... veel gekuist, gestreken, enz. deze week) en slapeloosheid (zoals gewoonlijk van de cortisone). Ik voelde me goe, zei ik en mijn bloedwaarden waren deze ok? Aja, zei ze, dat had ik nog niet gezegd: bloedwaarden zijn ok: witte bloedcellen 3400 en hemoglobine 11,1.

Voila, op naar volgende week maandag: laatse chemosessie van deel I. Daarna deel II maar later zal ik daar meer over schrijven.

Mijn nieuwjaarswensen? ja, die zijn duidelijk denk ik: genezen!! en de rest volgt dan wel.

Toedeloe!!

11:56 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

en genezen zal je! daar duimen we met z'n allen voor :-)

Gepost door: Chris | 03-01-11

Hey Sandra,

Mijn allerbeste wensen voor 2011 en vooral een hernieuwde goeie gezondheid. Veel sterkte!

Katrien

Gepost door: Katrien | 03-01-11

Op weg naar volledig herstel!! Dat wens ik je van ganser harte toe! Het gaat je lukken.

Gepost door: Tiny | 03-01-11

Natuurlijk dat je maar één wens hebt! We duimen met zijn allen mee :-))

Gepost door: Spencerwoman | 03-01-11

Ik wens jou een spoedig herstel en zo weinig mogelijk hindernissen onderweg. En net wat je zegt: al de rest volgt dan vanzelf. We steunen je!

Gepost door: Sandy | 03-01-11

één wens die we je allen gunnen: gezondheid in 2011.

Gepost door: patricia | 03-01-11

Beste wensen en een hoopvol 2011,
met veel levensmoed en sterkte!
moeder hi

Gepost door: hilde | 04-01-11

Het is normaal dat je die wens heeft!
Kop op!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 04-01-11

Ben zowiezo al tegen nieuwjaars wensen. Velen doen het op zo'n automatische en onverschillige manier dat ik het haat. Maar hier zijn ze meer dan ooit gepast. Ik denk heel vaak terug aan wie het laatst over bleef bij de 6 uur van Aalter en nog hielp bij het versleuren van de tafels. Ik hoop heel sterk dat het mag goed komen. Voor 2011 telt er dan ook maar één ding: vecht je terug. Je bent sterk en goed bezig.

Gepost door: cremke | 05-01-11

Sandra, beste wensen voor 2011! Veel sterkte, een snelle, volledige genezing. Ik duim mee!

Gepost door: Jan | 10-01-11

De commentaren zijn gesloten.