24-02-11

Opname: dag 3

Woensdag 23 februari 2011 opgestaan na een nachtje om de twee uur wakker voor wisselende chemozakjes. Maar voelde me feitelijk niet te moe en dus: hup de hometrainer op en 10 km gefietst (26'05"). Daarna feitelijk gelijkaardig als de dag ervoor: wassen, eten en ook in de voormiddag bezoek van de tandarts met zijn UV-pen om mijn mond te behandelen.

Daarna het middagmaal: het moment waar ik altijd curieus ben wat ze me gaan voorschotelen ;), awel, het waren natuuraardappelen met spruiten en stoofvlees met als dessert fruityoghurt. 

In de voormiddag nog 2 foto's genomen: ééntje van mijn uitzicht die ik heb door het raam (en het is geen sneeuw of geen onscherpe foto: de ruiten zijn gewoon heel heel vuil!! ;) en dan nog een foto van de fotokader met verschillende foto's erin die ik de dag ervoor kreeg van Wouter als verrassing :). En ben d'er heel blij mee!!!

      P230211_13.24.jpg      P240211_10.21.jpg

Bovenstaande foto van mijn uitzicht is wel degelijk op het moment dat er geen sneeuw viel, iets later in de vroege namiddag zijn er wel sneeuwvlokken uit de lucht gevallen....

 

Kort na de middag startten ze al met mijn chemo; ze doen hun best om het een beetje te vervroegen zodat ik niet de ganse nacht zou gestoord worden. 

Na de middag was het dan wachten op mijn papa die met de trein en bus vanuit Torhout zou afkomen: een hele onderneming zo bleek, bijna 3 uur onderweg geweest. Maar uiteindelijk had hij de weg naar mijn kamer goed gevonden en konden we een beetje bijpraten.

Voor de rest word ik dagelijks 2X gewogen en gisteren stond de weegschaal op 57,45 kg en maandagmorgen bij het binnenkomen in het ziekenhuis 55kg. Aja, zeggen ze, je houdt een beetje vocht op hé, jaja.... 

Toen kwam het avondeten: normaal boterhammetjes met extra soep voor mij (met dank aan diëtiste) maar ook kon ik pannenkoeken krijgen (eveneens met dank aan diëtiste) en dat liet ik nu niet liggen: 2 pannenkoeken met bruine suiker en ze hebben gesmaakt!!! Daarna zag ik het eerst niet meer zitten om nog even op de hometrainer te kruipen (ja, kruipen want de pannenkoeken lagen op mijn maag), maar ik wou mij niet laten kennen en zodus er dus nog even op gefietst: zo'n 4 km (10'10").

En dan was het tijd om mij te nestelen in mijn beddeke... en bleek dat de chemo een beetje uitliep en dus terug vanaf middernacht zou opstarten, zodus terug een nachtje met tussenstops ;).

 

Toe de loe

Sandra

 

10:36 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

qua eten word je er in ieder geval wel goed verwend en 'k vind het superknap dat jij zo lekker tekeer gaat op die hometrainer! Alleen jammer van die onderbroken nachten hé, hopelijk weegt dat niet té zwaar door de komende dagen, zodat je nog volop kan blijven fietsen! Sterkte!!

Gepost door: Ruthje | 24-02-11

Alé gij, al die kilometers fietsen!! Moete gij die dan allemaal terugrijden ook? Ah ja,
voor "den draad" hé. Hopelijk blijven ze je van lekker eten voorzien.
Heel veel moed!!
Groetjes,
Nancy

Gepost door: nancy | 24-02-11

Heel mooie fotokader!!!

Gepost door: Wendy | 26-02-11

De commentaren zijn gesloten.