28-02-11

Opname: dag 7

Gisteren zondag 27 februari 2011 werd in mijn schema rustdag ingeschreven wat betekende dat er geen chemo meer gegeven werd. En ik heb er een rustdag van gemaakt: geen gefiets meer op de hometrainer aangezien de allergie niet betert en op maandag 28 februari 2011 (vandaag dus) mijn stamcellen terugkrijg en ik vermoed dat ik mijn enerige beter in de opbouw van de stamcellen steek. Dus vermoedelijk de eerstvolgende 2 weken geen gehometrain meer, hij zal enkel nog dienst doen als stofvanger ;).

Op zondag was het echt rustdag: de dagelijkse routine blijft natuurlijk wel: controle parameters enz. Met uitzondering van de allergie voelde ik me redelijk goe. De dokter is nog eens langsgekomen en raadde aan als het draaglijk is met enkel een anti-allergisch pilletje te nemen dit zo te doen. Er is ook de mogelijkheid van cortisone die vermoedelijk onmiddellijk zou werken maar het nadeel is dat cortisone ook het immuunsysteem aantast en laat nu net het immuunsysteem zijn dat bij mij al laag staat en naar nul afgebouwd wordt. Dus op de tanden bijten en vooral niet 'skarten' (krabben).

's Morgens kreeg ik voor de eerste maal fruitpap om te kijken hoe dit me bevalt: niet echt mijn ding .... dus er zal een ander alternatief moeten gezocht worden.

Het middagmaal bestond uit gebakken patatjes met kalfssnedes in een mostervleessausje met erwten en wortelen en tomatensoep. De desserts waren roomrijst met bruine suiker en een krieketaartje. 

In de namiddag de koers bekeken, ook even ingedommeld. En het avondeten, terug boterhammen en ik zag onmiddelijk dat mijn reep 'sjokla' ontbrak en dat kon ik toch niet laten gebeuren hé. Onmiddellijk gebeld en nog geen 5' later waren ze daar al met mijn reepje :). Ikke weer content sé :).

Voila,

dat was het zowat wat beterft de rustige zondag

 

Toe de loe

sandra

10:13 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes vandaag! Een belangrijke dag.

Gepost door: Wendy | 28-02-11

Veel succes met de stamcelletjes vandaag!! Dat ze maar rap goed werk leveren hé!!

Gepost door: Ruthje | 28-02-11

veel succes verder ! En die homo trainer :-) ........vraag ne loopband . Want dat is meer uw ding en dat zal jij terug doen en kunnen inn de toekomst . Ben ik zeker van .

Gepost door: coach mario | 28-02-11

superveel succes!! Toi, toi, toi!!
Groetjes,
Nancy

Gepost door: nancy | 28-02-11

De commentaren zijn gesloten.