02-03-11

Dag 1 - Dag 2

Dag 1 na de stamceltransplantatie: maandag 1 maart 2011.

Geen oog dichtgedaan gedurende de nacht (achteraf hoorde ik dat ik wat cortisone had toegediend gekregen) maar ik voelde me super in de voormiddag. Alleen had ik een verminderde eetlust: mijn ontbijt werd met 'lange tanden' naar binnengewerkt. 

In de voormiddag kreeg ik dan plots bezoek van 6 doktoren die me eens naar de allergie wouden kijken: nu denken ze dat het een allergie is op de antibiotica en achteraf hoor ik dat ze de zylaric gaan schrappen, wat dus geen antibiotica is. Maar ik zal me maar niet moeien, ze zullen het weten. De allergie betert wel niet. 

Het middag maal bestond uit ratatouille en gevogelteburger met rijst, dat ik nagenoeg volledig opgegeten heb. De soep: knolseldersoep vond ik niet lekker. Het frangepanneke heb ik in de namiddag opgesmoefeld.

In de namiddag heb ik me dan wat rustig gehouden en zo tegen een uur of 18u begon mijn maag wat raar te doen, het avondeten volgde kort daarna maar werd onaangeroerd teruggegeven (met uitzondering van de chocladepudding die ik wel at). De maag heeft de hele avond embetantig gedaan en zo besloot ik dan ook tegen 20u35 (na de soapserie Thuis) te slapen.

 

Dag 2, vandaag dus, dinsdag 2 maart 2011.

Ik heb redelijk kunnen slapen maar het idee aan eten doet me misselijk worden, ik voel me belabberd: mijn maag en darmen zijn  niet ok. Het ontbijt werd enkel een yoghurtje, de rest heb ik laten liggen. Als nagenoeg de ganse voormiddag in bed gelegen, maar nu even de tijd gemaakt voor het blogje, fcb en email. Normaal komt de assistent van dokter ook nog eens langs vandaag, ik vermoed in de namiddag en hopelijk kunnen ze me dan helpen. Straks is er de middagmaaltijd en ik heb er geen zin in, totaal geen zin. 

 

Dat is het zowat,

Sandra

11:49 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Veel beterschap en een dikke knuffel meid!! xx

Gepost door: Tinne | 02-03-11

zal wat mindere dag zijn. probeer zo veel mogelijk te rusten ... is goed voor uw genezingsproces !!
heidi x

Gepost door: heidi | 02-03-11

Veel beterschap gewenst , tja je kan nu niet anders dan rusten en intss weten dat we allemaal verschrikkelijk hard aan u denken he !

Gepost door: veerle | 02-03-11

Na alles wat je lichaam de laatste tijd op zo'n korte tijden te verduren heeft gekregen zal t een logische reatie zijn zeker dat t effe in opstand komt. Hopelijk duurt deze protestactie niet te lang voor je. En kan je je terug op je maaltijd storten en vooral je desserts ;-).

Gepost door: wes | 02-03-11

kopke nie laten hangen sandra.misschien is het een mindere dag.proberen toch wat te eten.er gaat ook geen dag voorbij dat
ik soms bij kleine pietluttele tegenslagen aan u moet denken.veel courage meid,je gaat er u wel doorslaan!!!!

Gepost door: gino | 02-03-11

De commentaren zijn gesloten.