03-03-11

Vervolg dag 2 - dag 3 - .....

Wat de rest van dag 2 betrof was er niet echt beterschap: geen goesting om te eten en totaal geen enerigie. Ik heb de avond nog één pannenkoek in mijn keel gepropt (om toch iets binnen te hebben).

Dag 3, donderdag 3 maart 2011, is gelijkaardig, maag lijkt iets beter maar de darmen zijn er zeker niet beter op geworden. Heb wel redelijk kunnen ontbijten en ook dez middag de helf van mijn bord kunen opeten (pasta met kaas/hamsaus met broccoli). Het dessert: chocoladepudding heb ik laten staan... ja, erg hé, dan kun je al inbeelden dat ik me echt niet goed voel... ;). 

De dokter is net langsgeweest: alles de bloedwaarden zijn aan het zakken: de witte staan nu op 200 en vermoedelijk van t'weekend krijg ik plaatjes toegediend. Alles wordt hier nauwgezet in de gaten gehouden. De volgende bijwerkingen die ze verwachten zijn mondonsteking en slokdarmontsteking.... 

 

Het kan dus ook zijn dat deze update voorlopig de laatste is, totdat ik me terug wat beter voel. Het vergt toch wel wat energie en concentratie om de blog bij te houden. En de energie wil ik nu in andere dingen steken.

 

De groeten, tot later

toe de loe

Sandra

14:41 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Manmanman mizerie zeggen we soms , op dat ogenblik wil je er zo rap mogelijk overheen ...denk dat dit bij jou just hetzelfde is hé meid? wel ge gaat er deze keer weer inslagen om over die hoge steile muur te klimmen ,wees daar maar zeker van , ik zou willen aan je poepke duwen dat het een beetje gemakelijker gaat maar denk dat je het alleen gaat moeten doen , maar we duimen zoals gewoonte ....nog wat op je tandjes bijten ...het kort allemaal in we zijn al 12 dagen verder nog een duwke en je kan terug gaan vladderen .....HOU DE MOED ERIN !!! We rekenen erop !!!!!!!!!

Gepost door: Katrien | 03-03-11

Ik volg Katrien , voor ons is het makkelijk een beetje moed inpraten , maar als je aan de andere kant zit , kan ik me inbeelden dat het afzien is . Hou er zeker de moed in Sandra en ik geef u 100% gelijk in het verdelen van uw energie , veel sterkte !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 03-03-11

Sandra,
Waarschijnlijk is dit nu het moeilijkste gedeelte in het genezingsproces.
Het lijkt wel alsof je nu op de zware kasseien van de Paddestraat in de Ronde van Vlaanderen aan het rijden bent. Je hebt heel veel trouwe supporters die aan de kant staan en jou aanmoedigen. Zij geven allemaal om jou. Iedereen zou nu wel een duwtje in de rug willen geven.
Sandra, wij blijven je steunen totdat je genezen bent. Van mij krijg je alvast een heel heel pak moed en energie.

Gepost door: Mary-Ann | 03-03-11

Meiske, hou je sterk hé en hou de moed erin!! Ook deze moeilijke, ellendige dagen
gaan voorbij en dan komen weer de betere dagen!!
Heel veel groetjes.
Nancy

Gepost door: nancy | 03-03-11

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel moed en energie gewenst he ! En laat de energie maar voor wat ie is, jouw nieuwe cellen krijgen alle voorrang vd wereld ! En wanneer ze weer op hun positieven gekomen zijn, dan zullen ze 't wel laten merken ! Superveel liefs, Veerle

Gepost door: veerle | 03-03-11

De moed niet laten zakken hé. Deze moeilijke dagen gaan sowieso voorbij. Net zoals de moeilijke kilometers in een marathon. Deze gaan ook niet meer zoals je zou willen maar toch blijf je doorgaan. Dit marathongevecht zul je ook winnen.

Gepost door: Wim DE OLIFANT | 04-03-11

Denk dat we hier met z'n allen een deel van de miserie van je willen overnemen Sandra, zodat jij je weer wat beter voelt. Groot gelijk dat je nu even volop voorrang geeft aan de genezing, inderdaad alle energie sturen naar die stamcelletjes dat die hun werk kunnen doen. En ondertussen blijven we massaal aan je denken en voor je duimen. Héél véél sterkte en moed gewenst de komende weken Sandra!! Dikke knuffel xxx

Gepost door: Ruthje | 04-03-11

De commentaren zijn gesloten.