06-03-11

dag 5 - dag 6

In een vorig verslag schreef ik dat ik in het weekend bloedplaatsjes ging krijgen, dit is intussen gebeurd op dag 5: zaterdag 5 maart. s' Morgens had ik een bloedneus die niet overging maar voor de rest voelde ik me beter: minder belabberd (nochtans bloedwaarden heel laag), van heropbouw is nog geen sprake maar soit ik voelde me beter. Ik kreeg dus bloedplaatjes en bloedneus stopte. De koorts van de dag van tevoren (37,7°C waar er niets voor ondernomen wordt zolang het beneden de 38,5°C blijft) was ook niet aanwezig op zaterdag. En heb zelf twee keer op de hometrainer gezeten: 1x 3,2 km (10') en 1 x 5 km (13'50"), in vergelijking met één week geleden veel trager, minder kilometers en pijnlijke spieren. Dat mijn spieren aangetast zijn, is me nu wel duidelijk. Maar nadien zal ik daar wel terug aan werken. Mijn eetlust is nog steeds niet ok: het ontbijt lukte me aardig, het middagmaal was een drama en het avondmaal forceerde ik me op 2 droge volkoren boterhammetjes op te eten. Zaterdag heb ik ook cola gedronken: iets wat ik normaal niet drink, smaakt mij nu enorm.

 

Vandaag, zondag 6 maart en dus dag 6 voel ik me precies zoals gisteren. We zijn nu natuurlijk nog maar half elf maar hoop doet leven. Wel heb ik terug al goed ontbeten, dus dat zit er alvast in en ik zie het zonnetje schijnen (zelfs door mijn vuile ramen). Ik denk bij mezelf weeral een dag dichter bij de genezing.

Intussen zit het liedje 'Somewhere over the Rainbow' van Israel "IZ" Kamakawiwo'ole in mijn hoofd, zie link hieronder:

http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

 

Toe de loe

Sandra

10:25 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Alles komt wel in orde en zoals je zegt terug een dag dichter bij je genezing.

Gepost door: Luc | 06-03-11

na regen comt zonneschijn.(if you walk throught the storm hold your head up high,en dont be afright off the dark!!at the end off a storm theres a golden sky and the sweet silver song off a lark.walk on,walk on whith hopes in your hart,en your never walk alone!!!!!!

Gepost door: gino | 06-03-11

Toch knap dat je gisteren de moed vond om maar liefst 2x op de hometrainer te kruipen! Een ander zou gewoon in zijn bed blijven liggen. Hopelijk blijft het de komende dagen zo goed gaan! Laat het zonnetje daar maar volop je kamer binnenschijnen! En da's inderdaad een héél mooi liedje :-)

Gepost door: Ruthje | 06-03-11

De commentaren zijn gesloten.