10-03-11

Opname: dag 18; dag 10 (na transplant)

Vandaag dag 10: 10 maart, de 10de dag na de stamceltransplantatie en de 18de opnamedag in het ziekenhuis en ik voel me goed. Ik wil naar HUIS. En iedereen die nu mijn kamer binnentreedt mag het aanhoren: mijn gezaag.

Maar ik kan nog niet naar huis: mijn antibioticakuur loopt nog tot en met vrijdag en dan is het een dagje afwachten of ik geen koorts meer maak. En dan als ik geen koorts meer maak, en geen nieuwe infectie opdoe, en mijn andere bloedwaarden aanvaardbaar niveau zijn, zit er een dus een kleine kans in dat ik maandag naar huis mag. Dus nu gaan we er voor: maandag wil naar huis!!!!!! Als ik op maandag naar huis ga, dan evenaar ik het record van de vroegste patiënt die ooit naar huis geweest is. In ieder geval zijn ze hier ook wel positief en hopen ze met mij mee dat ik maandag naar huis mag.

Eens thuis is het natuurlijk nog niet afgelopen: wekelijks controle met vermoedelijk in de eerste weken het bijkrijgen van bloedplaatjes en bloed. En verder tot 1 juni dien ik dan nog contacgt met mensen te mijden. 

Maar dat neem ik er graag bij, als ik maar terug in Beveren-Leie ben....

 

Toedeloe,

Sandra

09:51 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ik duim keihard dat je recordbreekster wordt!! Home sweet home indeed!!

Gepost door: Ruthje | 10-03-11

De commentaren zijn gesloten.