15-03-11

Terug in ziekenhuis

Zondagnamiddag mocht ik dus naar huis: ik was nog maar enkele uren thuis of ik had buikrampen, ook de ganse nacht waarbij de pijn zich verlegde naar de rechterkant. Maandagmorgen mijn huisdokter gebeld omdat ik vreesde voor appendicitis en ook hij dacht daaraan maar was niet zeker. Hij stuurde me door naar een privé radioloog die uiteindelijk bevestigde dat ik appendicitis: een licht ontstoken blindedarm. Toen naar het UZ Antwerpen gebeld naar mijn hematoloog die nogal verbaasd was omdat een appendicitis los staat van een stamcelbehandeling. Wat wel gekend is dat een darmontsteking kan ontstaan. Dit laatste geval was liever te vermijden. Gelukkig wees te CT-scan uit dat het om een appendicitis ging maar operatie onvermijdelijk. Maandagnamiddag rond 15u ben ik dan met een kijkoperatie geopereerd. Brute pech zei de dokter dat je dit nu hebt, maar anderzijds mag je ook blij zijn dat dit niet twee weken eerder gebeurd is, want toen ging dit een ramp zijn. Nu waren mijn bloedwaarden redelijk goed: zo goed zelfs dat er geen bloed noch bloedplaatjes bijkomend nodig waren. 

Vandaag, dinsdag 15 maaart, vind ik het vooral pijnlijk en vraag me af hoelang ik hier zal moeten liggen. Ik hoop toch tegen het weekend terug thuis te zijn en dan thuis nog enkele weken verder te herstellen.  

 

Toe de loe

Sandra

13:37 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Aie, veel beterschap toegewenst!!

Hopelijk kan je inderdaad zo spoedig mogelijk weer naar huis! Maar, met uw 'flandrienne' karakter komt dat zeker in orde!

grtjs,

Michaël

Gepost door: Michaël | 15-03-11

Dit kan er ook wel nog bij zeker ! Hopelijk kan je vlug weer naar huis en wat meer genieten van je zeteltje ! Groetjes Wim

Gepost door: Wim DE OLIFANT | 15-03-11

ja dat stond echt niet op t scenario he..eerst dat UZA record breken en dan nen ambetanten appendix tegenkomen.. Hopelijk betert de pijn rap ! Een vlot herstel gewenst he !

Gepost door: veerle | 15-03-11

Toch veelzeggend dat je geen extra bloed of bloedplaatjes moest bijkrijgen. Inderdaad wel best dat dit niet een paar weken eerder gebeurd was. Je zal rap terug thuis zijn. Nog efkes doorbijten!

Gepost door: Sandy | 15-03-11

Straf, dat dat er nog bij moet komen. Maar alé, hopelijk heb je niet teveel pijn en mag
je snel weer naar huis, om er nu wel te blijven hé!!
Nancy

Gepost door: nancy | 15-03-11

De commentaren zijn gesloten.