21-07-11

Home sweet home

Vandaag, 21 juli 2011, mag ik naar huis, een feestdag dus ;). Rond 16uur want eerst nog pilletjes voor het neutraliseren van die MTX en dan nog een spuit om de witte bloedcellen te stimuleren. Alhoewel ze maandag dus op 10.000 stonden, waren ze gisteren al terug gekelderd tot 3.000. GRRRRRRRR, ik baal ervan! Maar goed, veel kan ik er niet aan doen, dus zagen heeft geen zin. Verder vertelde de dokter gisterenavond nog dat mijn lever het zwaar te verduren krijgt, dat die echt wel een gestoorde werking heeft, vermoedelijk door de chemo in pilvorm die ik krijg (natrulan of zoiets). De ijsjes en 'sjokla' worden de komende dagen van mijn menu geschrapt. 

Eens thuis moet ik de chemo-pilletjes nog nemen tot en met zondag en maandag 26 juli moet ik terugkeren naar het UZ Gent op dagkliniek voor de 'gevreesde' lumbale prik (ruggeprik) waarbij chemo rechtstreeks in het lumbale vocht/hersenvocht gespoten wordt. En dan zijn we halfweg de chemokuur, daarna is het aftellen... joehoe... 

De laatste weken komen er nu en dan donkere gedachten en vloeien er wel eens tranen, want aan 'wat als' mag ik niet aandenken. Ik wil genezen! En daarom heb ik deze week zelf nen dag extra 'force' ingeroepen:

P200711_10.38_[01].JPG

 

 

 

 

 

 

Baat het niet, het schaadt ook niet é...

 

Toe de loe

Sandra

08:54 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Sandra,
het is weer een tijdje geleden dat ik je heb geschreven. Ik check iedere dag de blog, maar ben blijkbaar geen schrijver. Bij deze stuur ik je nog steeds veel sterkte toe en veel geluk. Vandaag ben ik met verlof tem de 5de augustus, in België en momenteel heb ik vrienden uit Ecuador op bezoek. Allemaal heel hecktisch gekomen, ik weet ook niet hoe lang ze zullen blijven. We zijn dus van plan om weer de typische cultuursteden te bezoeken, maar deze keer hebben we minder geluk. Bij ons laatste bezoeker uit Chili was het zomerweer, nu regent het en regent het. Het slechte weer is ook een beetje in mijn botten geslagen maar het is weinig afzien.

Veel, veel sterkte en laat je niet doen! Ik heb er vertrouwen in dat alles goed komt. Ik denk veel aan jou en wens je het allerbeste!

Groetjes aan superwoman. Katrien.

Gepost door: katrien | 21-07-11

Alé, toch weeral super dat je vandaag naar huis mag en kan genieten van een
weekendje thuis!! Hou de moed erin en als ik dat zo zie, zal dat zeker lukken!!
Heel veel moed!!
Groetjes,
Nancy

Gepost door: nancy | 21-07-11

home sweet home ! een beetje Superpowerforce helpt alsans. Geniet maar van t lange weekend en elk nadeel heb zn voordeel : gebrek aan terrasseweer is alvast minder kans da ge moet verwateren van al die ijsjes. Ps uw kuisvrouwke van t UZ zal u missen ;-)

Gepost door: veerle | 21-07-11

Goed dat je naar huis mag en geniet ervan, en verder nog veel sterkte maar dat zal zeker lukken.

Gepost door: luc | 21-07-11

Geniet in ieder geval van je paar dagen die je thuis kunt doorbrengen!

Gepost door: Tiny | 21-07-11

geniet van die fijne dagen thuis, batterijtjes weer opladen en dan weer volop ertegenaan. Je kan het, use the force! ;-) Veel sterkte Sandra!!

Gepost door: Ruthje | 21-07-11

:-) Vind je sterk! Go fly and neutralize, you know have the shield
Heeel veel moed Sandra. Het gaat lukken, samen met de special force!
Denk een steun jullie
Danny

Gepost door: danny | 22-07-11

Hey op zondag gaan we lopen in menen met philippe en de veerles kom je niet af.

Gepost door: Renate | 22-07-11

@renate: de chemo is geen 'gewoon' medicijntje en ik heb mijn rust meer dan nodig.... Ik kan het dus niet aan om gewoon nog maar af te komen: ik kan niet met auto rijden (éénoog) en na een half uur wandelen ben ik bekaf....

Gepost door: sandra cauwels | 23-07-11

De commentaren zijn gesloten.