09-09-11

Deel 1 behandeling

Dinsdag 06/09/2011 werd mijn chemokuur nr. 5 afgesloten met een ruggeprik. Zoals gewoonlijk eerst bloedcontrole: de ruggeprik kon doorgaan maar er werd wel beslist om mij 2 zakjes bloed te geven (alsook de epo), aangezien ik de dagen ervoor heel veel last had van draaierigheid. De ruggeprik werd in één keer geprikt: joehoe :-). En zo is deel 1 van mijn behandeling afgesloten.

 

Woensdag 07/09/2011 had ik een afspraak bij de orthoptist om na te gaan of het dubbelzicht verbeterd was. Ik had de laatste weken wel al de indruk dat dit gebeterd was. De éne dag merk ik dat al beter dan de andere dag: hangt ook wat af van vermoeidheid. En de orthoptist bevestigde mijn vermoeden: het dubbelzicht is wel degelijk verbeterd: vooral van dichtbij. Maar dat blijkt normaal te zijn dat het eerst van dichtbij betert. Volgens haar is de oogzenuw zich toch wel aan het herstellen. Ook even met een prisma geprobeerd op mijn brilglas: de eerste minuut was dit perfect maar algauw zag ik toch nog dubbel in de verte. Blijkbaar kan mijn oog het al een beetje goedtrekken maar nog niet lang. Maar dit is wel goed nieuws!!! Volgende afspraak is voorzien op 10/10/2011.

 

Voor de rest zit een reiske er nog niet direct in: de darmen doen wat lastig. Maar ik hoop dat tegen morgen (zaterdag) al wat beter te zijn want dit weekend zou volgens de weerberichten een mooi weekend moeten worden. En een daguitstap behoort dan wel tot de mogelijkheden (bv. uitstapke van Nieuwpoort naar Ieper per auto uiteraard ;) ).

 

Hieronder nog wat foto's van mijn recenste gehaakte knuffels:

P040911_17.52.jpgP070911_08.55.jpgP080911_13.31.jpgP080911_13.30.jpg

16:09 Gepost door Wilma | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Goed neiuws voor je oog en hopelijk niet te lang meer last vd darmen . Zondag probeer ik mss ook af te komen, dus mss tot ton he

Gepost door: jogginggirl | 09-09-11

Joehoe, eindelijk een beetje goed nieuws! En morgen wordt het mooi weer, geniet ervan. Jammergenoeg zal 't zondag al een beetje minder zijn maar ze spreken pas in de namiddag van buien in 't westen. Hopelijk kan ik je ergens spotten tussen Nieuwpoort en Ieper...

Gepost door: Spencerwoman | 09-09-11

en die amugurimi's zijn fantastisch mooi

Gepost door: jogginggirl | 09-09-11

Amaai, goed nieuws!! En dat mag wel eens! Nog van dat, zou ik zo zeggen en geniet
van het warme weekend!!
Groetjes,
Nancy

Gepost door: nancy | 09-09-11

Ben heel blij om positief nieuws te lezen, krullenbol!
Die konijntjes zijn schattig, maar dat draakje is het helemaal. Die vorm van dat koppeke is perfect! Al eens aan gedacht om een webwinkel te beginnen?

Gepost door: Sandy | 09-09-11

Ontzettend blij voor jou dat je goed nieuws hebt. Meer van dat! Het septemberzonnetje doet vanmorgen al zijn best, dus geniet maar van je uitstap! Schitterende knuffels maak je! Echt een ontdekking van een nieuw, creatief talent ;-)
Als je je eerste verkoop organiseert, laat maar weten!

Gepost door: Stephi | 10-09-11

De commentaren zijn gesloten.